Zandhandelexploitatie Drenthe

Onze zandwinning is centraal gelegen in Drenthe vlak naast de A28 ter hoogte van Beilen en is ca 60 hectare groot. Zandexploitatie Drenthe bv levert ophoogzand en gecertificeerd cunet- en drainzand, zowel op het werk geleverd als afgehaald. Daarnaast nemen wij ook leem in. Ook voor de leverantie en inname van grond zijn wij in Drenthe en omgeving voor u de juiste partij.

Bedrijven en particulieren

Zowel bedrijven als particulieren zijn bij Zandexploitatie Drenthe bv in Beilen aan het juiste adres voor grote en kleine partijen zand of grond. Graag denken wij mee om onze dienstverlening optimaal aan te laten sluiten bij uw wensen. Neem hiervoor direct contact op met onze specialisten. Wij zijn bereikbaar op 0593-745020 of via e-mailadres info@zandhandeldrenthe.nl

Zandexploitatie Drenthe

Bedrijfsvoering

Ons adres is De Musels 2a in Beilen. Voor route informatie zie de contactpagina.

Tijdens de exploitatie houden wij ons aan een maatschappelijk verantwoorde bedrijfsvoering om overlast voor de omgeving te voorkomen en bij te dragen aan haar ontwikkeling. Wij zijn ons bewust van onze omgeving en dragen graag ons steentje bij aan maatschappelijke organisaties in en om Beilen.

Interresse of vragen?

Heeft vragen over ons bedrijf of bent u geïnteresseerd in onze bedrijfsvoering? Wij zijn bereikbaar via het centrale nummer of via het contactformulier.